Hærvejsbroen i Viborg bryder med principperne

24. marts 2019 - Pressemeddelelse

Hovedformålet med nyopførte Hærvejsbroen er at nedbryde barrieren mellem Viborgs nye store byudviklingsområde (Viborg Baneby) og midtbyen. For at løfte den opgave har det været afgørende at tænke innovativt og se bort fra gængse brokonstruktioner.

Kæmpe havneudvidelse baner vejen for bæredygtighed

8. maj 2019 - Pressemeddelelse

Frederikshavn Havn udbygger sin position som hele regionens vækstcentrum. 480.000 m2 nye havnearealer, 1000 meter ny kaj og 14 meters vanddybde skal løfte området ind i en ny æra med nye aktiviteter, forretningsmuligheder og arbejdspladser.

Gigantisk jordopfyldning omgrænser Naturkrafts oplevelsesarena

6. maj 2020 - Pressemeddelelse

Om kort tid bliver dørene slået op for den 30.000 kvm store oplevelsesarena Naturkraft i Ringkøbing. Hele indendørsarealet er kilet ind i en enorm ringvold – og dét har stillet krav til en innovativ konstruktion, der holder de store mængder jord og det enorme tryk væk fra bygningen, så den ikke risikerer at styrte sammen.

Udlægning af HaTelit® asfaltarmering

27. januar 2023 - BG Byggros

HateLit Asfaltarmering er en effektiv løsning til stærkere asfalt, bestående af et bitumen-coated armeringsnet og et polypropylen geotekstil. Når du anvender HateLit ved anlæggelsen af nyt asfalt i forbindelse med renovering af ældre vej og p-pladser, mindsker du risikoen for dannelse af revner betragteligt.